SIDOFLUX SYSTEMS SRL

0.0
  1. Home
  2. » SIDOFLUX SYSTEMS SRL
Informatii despre mine
Descriere:

Profil  

           

             Firma noastra,  Sidoflux Systems a fost infiintata in luna iunie 2017 prin comasarea experientei de peste 15 ani a fondatorilor sai, in domeniul automatizarilor industriale. Putem oferi instalatii de automatizare si control proces pentru toate ramurile industriale.

             In acest moment datorita experientei echipei de ingineri si tehnicieni va putem oferi atat cea mai buna solutie din punct de vedere tehnic de la proiectare la punere in functiune cat si un suport prompt si de calitate constand in consultanta, service si intretinere, toate acestea la un pret avantajos.
 
Misiune
 
            Preocuparea initiala a fost aceea de a oferi servicii de proiectare si executie la cele mai inalte standarde de calitate, ulterior incepand si promovarea unor game de produse testate si optimizate in fluxul de productie care reflecta cel mai bine raportul “Calitate / Pret”.
           Ne propunem extinderea gamei de produse pe care le executam in serie standard, obtinerea unei productii cat mai optimizate si automatizate si minimizarea greselilor si defectelor de montaj prin aplicarea unui control strict al calitatii.
          Ca firma tanara, dornica de afirmare, dorim sa obtinem cat mai multe realizari cu forte proprii si dorim sa oferim tuturor partenerilor nostri servicii profesionale si calitate exceptionala la costuri optime.
Telefon: 0728-305274
SPECIFICUL COMPANIEI: Producatori
Adresa:
Sidoflux Systems, Bulevardul Theodor Pallady, Bucharest, Romania, Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *